Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

exposició

Casa > exposicióContingut

anàlisi Esquerdes de grua

Grua com un equip d'elevació gran, el cost de compra de la grua no és un nombre petit. Per tal de perllongar la vida útil d'elevació, perquè sigui més duradora, hem d'entendre la grua en el cos pot ser un comú, com esquerdes grua fusellatge va aparèixer, aquest cop per la grua per arribar a la meta de l'ús a llarg termini, com podem tractar.

Els efectes del vent. Opera grues poden estar en l'aire obert, la pluja i el vent fan en general la grua en el curs dels quals alguns blocs de vent. Una vegada que el vent massa, costat de la grua de l'operació, mentre que resistir els efectes del vent, porten la càrrega augmenta més enllà de la capacitat de càrrega de maquinària i robusta agitació mecànica del moment una vegada que la sobrecàrrega de la maquinària pot esquerdar-se i trencar-se en el fuselatge.

Les esquerdes poden ser insuficients a causa del disseny prospectiu, en el moment de la fabricació, no té en compte la robustesa i es necessita durabilitat de la maquinària per evitar. reforç cos Crane redueix el feix principal pont grua sotmès a danys.

ponts grua instal·lats incorrectament poden causar corrosió i danys per un llarg temps. En instal·lar l'examen també han de rebre l'atenció i, preocupacions habituals de manteniment mecànic és essencial. A causa de que les grues de pont sota l'ús durant molt de temps, estan subjectes a diferents graus de corrosió, si es combina amb un cert grau d'impacte, apareixeran esquerdes. Així que recorda en efectuar el control amb lubricant, reduint la fricció i retardar la vida de servei de la grua.