Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

exposició

Casa > exposicióContingut

Grua d'un període de rodatge d'ús i manteniment

1. Com que la grua és un vehicle especial, el personal d'operació han de rebre la formació dels fabricants, l'orientació, i una comprensió completa de l'estructura i el funcionament de la màquina i obtenir una mica d'experiència abans que puguin operar en el funcionament i manteniment de la màquina. Ús del producte i el manual de manteniment proporcionat pel fabricant, són els operadors operen equips informació necessària enfront de la màquina, assegureu-vos de llegir el manual d'ús i manteniment, d'acord amb les instruccions del fabricant per al funcionament i manteniment.

2. Tingueu en compte el període de rodatge a la càrrega de treball, la càrrega de treball durant el període de rodatge no excedeix la càrrega de treball nominal de 80%, i per organitzar la càrrega de treball adequada, evitant que la màquina de sobreescalfament causat per l'operació contínua durant molt de temps.

3. Recordeu sempre observi la lectura del mesurador, una excepció s'ha de descartar de parar, que no es troba en la raó, abans que la sentència no exclou, ha de cessar les seves operacions.

4. Nota comprovar sempre l'oli lubricant, oli hidràulic, refrigerant, líquid de frens i oli combustible (aigua) i la qualitat, i comproveu l'estanquitat de la màquina. Comproveu l'oli que es troba a faltar massa, han d'analitzar les raons. Mentrestant, s'ha d'enfortir la lubricació de punts de lubricació es recomana durant el període de rodatge, punts de lubricació amb greix són criats en cada classe (requisits especials).

5. Mantingui neteja la màquina, ajust, premi les peces soltes en cas exacerbades per peces soltes dur a terme o provocar la pèrdua de peces.

6. Fi del període d'adaptació, la màquina ha de ser obligatori el manteniment, inspecció i ajust de treball, tenint en compte la substitució de l'oli.

Amb tot, l'ús de la grua i els requisits de manteniment durant el període de rodatge, es poden resumir en: emfatitzat en la formació, alleugerir la càrrega, als xecs, una major lubricació. El període d'experimentació, sempre que l'atenció i requereixen l'aplicació de manteniment i reparació de grues, reduirà l'ocurrència d'una falla primerenca, major vida útil i millorar l'eficiència operativa, fer la màquina més beneficis per a vostè.