Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

exposició

Casa > exposicióContingut

Manteniment de la grua

En primer lloc: elevació i elevació fàbrica d'equips, per fer registres d'identitat. Abans de comprovació de la instal·lació i manteniment: comprovar la integritat de major rendiment de l'equip, comproveu l'estructura principal d'acer i les connexions dels defectes i passadors visibles, perns, comproveu l'anti-corrosió de la superfície, els registres de formació, emès per la instal·lació.

En segon lloc: l'elevació i equips d'elevació com a lliure de manteniment. Equip després del lliurament, l'operació de manteniment de rutina pels controladors de dispositius o unitats d'ús personal a temps complet responsables de la instal·lació i el manteniment de la unitat responsable del manteniment diari de les obligacions de supervisió i inspecció. El manteniment de rutina de la secció de contingut principal com "mètode creuat": net, de fixació, la lubricació, l'ajust i la corrosió. Final de la classe, la classe de 10-30 minuts al dia, va visitar les peces de l'equip, cada part és normal, lubrique segons sigui necessari, prengui nota dels sons de la màquina són el treball normal, net i el treball per torns, per complir amb una aparença pulcra i el propòsit de funcionament , registres de manteniment i prendre notes de torn per fer una forma fixa i com a gestió d'arxius.

Un cop més: equips d'elevació al professional de la medicina amb regularitat. La inspecció periòdica i manteniment d'equips en ús: en el termini establert per a la mecànica de manteniment d'equips i reparacions en diverses ocasions, a la neteja, lubricació, ajust i desmuntatge, el contingut de la reparació-cèntrica. Conjuntament pel personal de manteniment i operadors per completar.