Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

exposició

Casa > exposicióContingut

dispositius de seguretat per a grues

1. La vàlvula de sobreeiximent en el sistema hidràulic: inhibeix l'alta pressió anormal en el circuit per evitar danys a la bomba hidràulica i el motor i per evitar la sobrecàrrega.

2. Boom luffing dispositiu de seguretat: quan va ocórrer l'accident, el circuit de ploma cilindre basculant de mànegues d'alta pressió o de ràfega tubs o apagat, el circuit hidràulic vàlvules d'equilibrat funcionen, de bloqueig de treball cilíndrica d'oli inferior, evita que l'auge de caiguda, de manera que es garantir la seguretat de treball.

dispositiu telescòpic 3. Boom: quan va ocórrer l'accident, grua telescòpica circuit cilindre de mànegues d'alta pressió o de ràfega tubs o apagat, el circuit hidràulic vàlvules d'equilibrat funcionen, de bloqueig de treball cilíndrica d'oli inferior, Hung es remunta pel seu compte, de manera que es garantir la seguretat de treball.

4. Un dispositiu de límit alt: després de connectar a una alçada especificada, toc un límit de pes, l'obertura de final de carrera, "al voltant de la" llum indicador està encesa, i va tallar el ganxo d'elevació, la ploma fora, penjant volts braç per moure les operacions i garantir la seguretat. Només manipular el ganxo cap avall, telescòpic entrat o el braç aixecat (és a dir, l'operació de seguretat), maneta, límit de pes aixecat limitacions, les operacions van tornar a la normalitat. En ocasions especials, si encara han de traça al voltant de l'operació, premi el botó d'alliberament en el quadre d'instruments, el paper limitat de desarmament, sinó que ha de tenir molta cura d'accions per prevenir accidents.

5. Pota de mecanisme de bloqueig: quan va ocórrer l'accident, el que porta al cilindre vertical de la cama de mànegues d'alta pressió o tubs quan es trenquen o tallar, el sistema hidràulic per al bloqueig hidràulic bidireccional pot bloquejar les cames en el cilindre d'oli a pressió de dues càmeres bloquejat, la cama no s'encongeix o llançats a terme, per tal de garantir que la seguretat de les operacions de la grua.

6. Indicador de càrrega: un indicador de càrrega es troba al costat del braç bàsic (el costat dret de la sala de control), l'operador assegut a la sala de control pot ser clarament observada, pot indicar amb precisió l'angle del braç i de les condicions corresponents de la capacitat nominal de la grua per permetre.

7. L'aixecament de la taula d'atributs: els controls d'ajust en el panell de la paret interior frontal, aquesta taula mostra una varietat de la longitud del braç i variada gamma de treball de la capacitat nominal d'elevació i l'altura d'elevació de manera que quan es fa una ullada. A l'aixecar les operacions, no pot superar els valors especificats a la taula.