Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

exposició

Casa > exposicióContingut

característiques del torn

Cabrestant té les següents característiques: alta versatilitat, estructura compacta, petit volum, pes lleuger, gran transferència, fàcil, són àmpliament utilitzats en la construcció, conservació de l'aigua, la silvicultura, la mineria, ports i una altra elevació de material o arrossegament, també es pot utilitzar per als moderns controlat electrònicament equip automàtic línia de producció. 0,5 tones ~ 350 tones, dividides en ràpida i lenta velocitat de dos. Per sobre de 20 tones per cabrestant de gran tonatge, el torn es poden usar sols, també es pot utilitzar com elevació, la construcció de carreteres i la millora de components de maquinària, operació simple, al voltant de la corda, es mouen fàcilment i àmpliament. Cabrestant dels principals índexs tècnics han avaluat la càrrega com la velocitat, la càrrega, la corda, Rong Sheng.

Torn usos principals: una és com a equip d'actualització, per a la meva actualització, i el cisell bé actualització i la suspensió (d'elevació) cisell instal·lacions ben d'equip, que al llarg de mineral d'eix d'actualització, i la pedra de deixalles (residus), i el personal d'elevació, i el material de la descentralització, i l'eina i equip,; II és com a equip mogut enviat, per així Xia mineral de transport de programació (recol·lectores), mineria mina camp rastell (escòria) o d'ompliment, i la columna d'extracció.