Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Característiques del camió elèctric palet

Cotxe elèctric manipulació conduir rodó i carregar una rodona i l'equilibri ronda utilitzat especial procés de greix d'amoníac de goma/poli rodó, molt estès utilitzant va ordenar a; Super disseny petit cos, pot hauria per diversos canal petita; cursa de velocitat ràpida, organitzada capacitat fort, gran millorar l'eficiència; original de les importacions cap sistema informàtic de nivell velocitat regulable, nanses multifuncional de bateria de tracció de gran capacitat: operació que es a través de pany electrònic iniciar vehicles. Fàcil de controlar la velocitat, com ara la necessitat d'accelerar la velocitat de només girar la maneta, canviar, girar més i més ràpid de velocitat.

Retard en l'acceleració: operant velocitat ha estat girada a la velocitat més ràpida, la feina de màquina específica s'obrirà automàticament voluntat de baixa velocitat alta 3-8 segons per evitar accelerar massa ràpid a fer mal a la gent.

Frens de potència: palanca de fre a l'estat cap amunt, quan punts operació avall en la mà at de negoci, quan frenada quan taxes descens en pes de càrrega, l'operador pot frenar al vessant que vehicle lliure costa i redueixin la sinistralitat.

Cinc punt estructures: l'estructura única pot portar un vehicle més estabilitat, especialment en terrenys humits o en un pendent, pot donar joc complet al seu paper.

Sistemes de retenció de roda motriu: canvis de pressió volant amb llum de càrrega, la màquina responsable dibuix sistema de retenció pot variar segons la vibració de la llum, especialment quan la terra no és plana, un paper únic. Estabilitat de vehicles s'ajusta.

Bateria, indicador de piles: comprendre fàcilment quant pila emmagatzematge, l'alarma de bateria baixa.