Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Xina preparada per a les incerteses econòmiques

La Xina està preparada per a les fluctuacions econòmiques i de tipus de canvi, i és capaç de fer front a les incerteses, va dir el funcionari del Banc Central el dijous, quan el iuan va continuar caient, i va assolir un mínim de vuit anys enfront del dòlar dels Estats Units.

Malgrat la seva caiguda contínua, els analistes familiars de la política monetària xinesa van dir que el iuan és poc probable que es depreciés per un gran marge l'any que ve.

China prepared for economic uncertainties

 

"Xina ha realitzat alguns ajustos de política macroeconòmica, inclosa la reforma del sistema de tipus de canvi, en cas d'incertesa futura", va dir Huang Xiaolong, cap adjunt de l'oficina d'estabilitat financera del Banc Popular de Xina, el banc central.

Va dir a un fòrum econòmic que Xina va experimentar una reforma del seu sistema de tipus de canvi per millorar l'elasticitat i la flexibilitat del iuan, permetent així al país tractar les incerteses provocades per canvis econòmics nacionals o internacionals.

La taxa de paritat central del iuan, decidida pel banc central d'acord amb les condicions del mercat, es va debilitar en 100 punts bàsics a 6,87 enfront del dòlar dels EUA el dia 10, el dia consecutiu, la moneda ha caigut, segons el sistema de comerç de divises de la Xina. És el nivell més baix des de mitjans de juny de 2008.

Yao Yudong, ex cap de l'institut de recerca financera del banc central, va dir en el mateix fòrum que l'índex del dòlar nord-americà podria arribar a ser el màxim i, per tant, el tipus de canvi del iuan contra el dòlar nord-americà no baixarà contínuament. "No apostis per la depreciació contínua del iuan, això és impossible".

Li Daokui, economista de la Universitat de Tsinghua i ex membre de la comissió de política monetària del banc central, va dir que la depreciació del iuan contra el dòlar dels EUA no superarà el 5 per cent l'any vinent. "Podria ser del 3 per cent, o menys", va dir Li.

Va afegir que, atesa la liquiditat massiva del dòlar dels EUA en el mercat financer internacional, seria "un acte de suïcidi" per a la Xina permetre que el tipus de canvi del iuan fluctués totalment en funció dels canvis del mercat.

Els analistes van dir que si els polítics volen enfortir el iuan, la prioritat hauria de ser avançar amb la reforma de la reestructuració econòmica del país.

"La depreciació del iuan es deu principalment a un fort dòlar nord-americà, la demanda de les empreses nacionals i els residents per diversificar les seves carteres d'actius i la desacceleració de l'economia xinesa", va dir Huang Yiping, economista de la Universitat de Pequín.

"Per invertir la tendència (depreciació del iuan), la Xina hauria de basar-se, en última instància, en el progrés de la seva reforma estructural", va dir Huang, membre del comitè de política monetària del banc central.