Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Descripció detallada del principi de treball dels polispasts elèctrics de cables

Rendiment i característiques de polipastos elèctrics de corda: els polispastos elèctrics de corda són un petit equip d'elevació, els polispasts elèctrics de corda té una estructura compacta, pes lleuger, petites dimensions, peces versàtils, fàcils d'accionar, etc., es pot instal·lar per separat a la El treball Word acer, també es pot instal·lar a la biga individual elèctrica o manual, doble feix, cantilever, pòrtic i altres grues sobre l'ús.

Polispasts elèctrics de cable de filferro lleuger, mida reduïda, estructura compacta, especificacions de varietat, funcionament suau. Com arrencar el motor d'elevació, aixecar el pes fins a l'altura adequada i començar a córrer el motor a la càrrega pesada fins a la ubicació indicada, amb el cotxe a la part inferior del feix d'un sol feix. Al caminar, utilitzeu un motor per conduir les rodes a banda i banda del cotxe. Atès que la velocitat de marxa és relativament petita, el funcionament del cotxe no sol ser un mecanisme de fre. Quan s'executa el cotxe al passeig, per evitar que els objectes pesants baixin, en el mecanisme d'elevació s'estableix un fre electromagnètic.

El fre ha de confiar en la pressió de la molla a la compressió del disc interior i exterior, el principi i l'embragatge de fricció similar a l'alliberament de l'ús de l'electromagnetisme electromagnètic després de la succió fora del disc i fer que la sortida del disc extern. El circuit del fre electromagnètic està connectat en paral·lel amb el circuit del motor d'elevació. Per tant, quan el motor està tancat, el fre electromagnètic es desconnecta i l'atracció electromagnètica desapareix quan el motor està tancat i es llança el fre electromagnètic. Sota l'acció de la pressió de molla, el disc interior i exterior es pressiona fermament, frenada

Polispasts elèctrics en l'aixecament d'objectes per evitar l'alça més enllà de la posició límit causada per l'accident, generalment a la part inferior de la bobina instal·lada al límit ascendent. Quan la càrrega puja a la posició límit, la placa de pressió i l'interruptor de contacte es posen en contacte, apagueu l'alimentació i deixeu que el pes continuï augmentant. El tap s'utilitza per evitar que el boom s'incrementi més enllà de la posició límit i, per tant, no es pot utilitzar amb freqüència. Els polipastos elèctrics de cable de filferro té els seus avantatges, a més, té deficiències, en el curs de l'ús o ha de tenir cura. Però els seus avantatges són més grans que les deficiències, també és una part indispensable de l'enginyeria mecànica.


Un parell de: No

Següent: Guies manuals Últimes habilitats de compra