Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Excavadora cap amunt i avall les habilitats del carro per explicar

Excavadores, conegudes com l'excavació de la maquinària de construcció. Gairebé dividit en dos tipus: un tipus de rodes, un tipus de pista. El punt senzill de la roda és que el volant i la roda corren a la carretera. El rastrejador també es pot executar a la carretera, però no es tracta d'una policia de trànsit tan senzilla, diguem que també està infeliç. D'aquesta manera, l'excavadora d'erugues usarà el transport de palets per transportar entre el lloc del transport.

A continuació, el següent i parlem de l'excavadora sobre el mètode i les precaucions de seguretat.

Primer, mètode de tornada.

Tornar a la llei Com el seu nom indica, l'excavadora torna al cotxe a l'aire lliure. Es divideix en els passos següents.

1, ajusteu l'excavadora al carro i al carro al llarg de l'alineació de la ubicació (aquesta vegada suggereixo que la roda motriu davant, perquè quan baixeu és la roda de guia en el passat).

2, el rastrejador lentament i uniformement obert a l'escala, ha estat obert al final de la pista i al final de l'escala de la posició d'alineació, el cos de l'excavadora ha estat bastant inclinat.

3, gireu lentament cap al final de la roda de guia, amb un suport de coberta per suportar la pista, de manera que el cos sigui suau.

4, lentament i uniformement cap enrere, el braç també ha de ser amb la velocitat de caminar cap endavant fins a la pista de tota la pressió a la placa d'arrossegament fins ara.

5, aixecar el braç cap a l'excavadora fins a la ubicació adequada del carruatge, arrossegar el braç cap al cotxe.

D'aquesta manera, l'excavadora s'ha mogut amb seguretat al tràiler.

En segon lloc, directament encès.

1, l'excavadora directament al carro (el mateix li vaig suggerir que l'accionament també es troba davant de la roda, per descomptat, també pot guiar la roda abans, així que baixeu quan el funcionament de l'excavadora es veurà incòmode, amb la funció personal hàbits d'aquest) Ajusteu l'excavadora a la posició al llarg del carro i la plataforma.

2, lentament i uniformement a l'excavadora per obrir l'escala, quan la part frontal de la pista fins a la vora de la tovallola quan la galleda s'adhereix a la meitat del carro, recordi que es publiqui, no es recolza. Si és compatible, el cotxe no es pot permetre la pressió de la baralla.

3, la barra caminant ha d'estar deprimida al mateix temps, lentament i uniformement per obrir-se, aquesta vegada el braç estarà amb la inclinació del cos a l'ajust adequat. Quan el cos baixi la pressió per esmentar un petit braç gran, fins a la pista fins a la safata fins ara.

4, aixecar el braç, el cos transferit al centre del carro, girar al final de la cua del remolc, arrossegar el braç cau al carro.

Roll the boom

L'anterior es refereix als dos mètodes del carro, llavors hauríem de prestar atenció al moment en què el carro ha de ser lent per avançar, o amb el reenviament inactiu, si l'acció és massa fèrria, és fàcil passar el costat causat per rastrejador. Hi ha el moment d'ajustar el boom que s'ha de basar en el grau de inclinació del cos a l'ajust adequat.