Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

HEBEI KUNDA HOISTING EQUIPMENT CO., LTD Director de vendes Entrevistes - Material handling Industry Market Outlook

"L'economia de la Xina es troba actualment en una breu recessió, els reptes i les oportunitats conviuen. Creiem que la producció de costos laborals a la Xina, el mercat necessita urgentment millorar l'eficiència, per la qual cosa la indústria de manipulació de materials ha de tenir un futur molt bo". Va dir el director de vendes de TKK, Nick.


 

Fundada el 1996, Hebei Kunda HOISTING EQUIP CO, LTD és una empresa moderna dedicada a la investigació científica i el desenvolupament, producció i fabricació d'equips d'elevació. Subministrem múltiples equips d'elevació i servei amb integració de fabricació, venda, instal·lació i manteniment postvenda Manteniment monofàsic amb elevador elèctric Mini, polipast d'acoblament de filferro elèctric, polivalent de cadenes manuals, polidora de palanca, carretó manual, sistema de grues lleugeres flexibles, grua amb voladís, Doble pont de mànega i doble, mànec europeu i mànec de cadena elèctrica a prova d'explosions, aixecament de la cadena elèctrica a prova d'explosió, aixecament manual de la cadena a prova d'explosions i carretó manual, polipast de cadena elèctrica especial utilitzada en generació d'energia eòlica, cadena elèctrica especial Els polispasts utilitzats a la cambra de neteja, l'elevador especial de palanca d'acer s'apliquen àmpliament a la generació d'energia eòlica, la mineria, la fabricació de paper, la construcció naval, la instal·lació elèctrica, el tractament d'aigües residuals, el fosa de fosa i altres camps especials.


 

"Konecranes, KITO, OZLifting i CMWORKS són els fabricants de grau mundial que inverteixen una sèrie de capital en R + D, estan ocupant la Cadena Superior de la Indústria amb uns guanys molt alts del món. Per a això, continuem visitant l'Institut de Recerca de la Xina, convidem als experts nacionals i estrangers, a acceptar obertament les seves orientacions avançades. El 2012, augmentem dues línies de producció. Seguim augmentant el personal, la inversió de capital, la investigació i la inspecció, confiem en que TKK es convertirà en el líder de la indústria de la grua en el futur. "- Va dir el director comercial de TKK, Nick.


TKK Hoist & Crane és una solució avançada de maneig de materials avançats que és molt fàcil de moure i col·locar i de baixos costos de manteniment en comparació amb l'elevador i la grua convencionals, que augmenten l'eficiència productiva en un 20-30%, redueixen la intensitat laboral i milloren la satisfacció del treballador . Els nostres elevadors i grues són àmpliament utilitzats en els països estrangers, representen les solucions avançades per a la manipulació de materials, TKK tindrà un fort potencial de mercat ", va afegir Nick Fu.