Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Com fa la mordassa d'elevació de la placa realitzeu el manteniment periòdic

L'estructura de pinça d'elevació de la placa d'acer és senzilla i senzilla, està dedicada a l'elevació d'objectes de plaques d'acer. Encara que la pinça d'elevació de plaques d'acer és fàcil d'usar, però no podem cuidar els problemes de manteniment lleugerament. A continuació es mostra la pinça d'elevació de la placa d'acer sobre el manteniment de les Notes.

En primer lloc, la pinça d'elevació de la placa a l'etiqueta de la placa d'identificació s'ha de marcar amb la càrrega nominal. Amb aquest esdeveniment de sobrecàrrega d'etiquetes, no és fàcil de passar.

En segon lloc, verifiqueu el desgast del cos de la pinça de la pinça de l'aixeta d'elevació de la placa d'acer; si hi ha crack; si hi ha deformacions, etc. Aquests casos han de ser la detecció precoç del tractament precoç, en cas contrari, evolucionarà cap a la tragèdia dels ferits.

En tercer lloc, el capçal de pinça amb una dent sobre la placa antilliscant es desgasta sobre la quantitat de control de desgast. El paper de les dents amb la placa antilliscant és fer que la pinça d'elevació de la placa d'acer i la pinça de plaques d'acer s'integrin més de prop a l'accident de placa d'acer. Així que si trobeu que la quantitat de desgast és molt gran, haureu de substituir immediatament el capçal de la pinça.

En quart lloc, la inspecció de grau d'obertura del capçal de la pinça de la pinça d'elevació de la placa El grau d'obertura de la mida estàndard es va incrementar en un 10% o més, i la clamp ha estat eliminat.

En cinquè lloc, la prova de càrrega de la pinça elevadora de la placa. La càrrega nominal de 2 vegades la placa d'acer a la pinça d'elevació sobre l'elevació, elevant-se fins a 2 metres per parar, s'adhereixen a 5 minuts. A continuació, observeu si la pinça d'elevació de la placa és anormal, si la deformació ha de ser desballestat.

A dalt és la pinça d'elevació de la placa d'acer, el manteniment regular ha de prestar atenció a les coses. En el manteniment habitual del temps, segons el seu propi ús de la situació de pinça d'acer, sovint utilitzat per realitzar un manteniment regular, sovint no s'utilitza el cicle pot ser una mica més llarg, però no importa com s'utilitzi la pinça d'elevació de plaques d'acer ha de tenir una gran inspecció anual.