Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Com ajustar els winches

Ganivets, amb corda de filferro de bobina o cadena per elevar o traçar equips pesants d'elevació lleugera, també conegut com polipast. Els winches es poden utilitzar sols, però també per a l'aixecament, la construcció de carreteres i l'aixecament de mines i altres components mecànics, a causa del simple funcionament, una gran corda al voltant, fàcil de moure i de gran utilització. Utilitzat principalment en construcció, projectes de conservació d'aigua, silvicultura, mineria, moll i altres materials d'elevació o arrossegament pla.

Els winches tenen les següents característiques: alta versatilitat, estructura compacta, mida reduïda, pes lleuger, des del major, fàcil d'usar, s'utilitza àmpliament en la construcció, projectes de conservació de l'aigua, silvicultura, mineria, moll i altres materials d'elevació o arrossegament pla, però també per la línia d'operació automàtica de control electrònic electrònic modern d'equips auxiliars. Hi ha 0,5 tones a 350 tones, dividit en dos tipus de ràpid i lent. Les vinyes poden utilitzar-se soles, però també com a elevadors, construcció de carreteres i aixecament de mines i altres components mecànics, a causa de la seva senzilla operació, granulades grans, fàcils de moure i àmpliament utilitzades. Els principals indicadors tècnics dels Winch són la càrrega nominal, la càrrega de suport, la velocitat de la corda, la capacitat, etc.

Trossejats principal objectiu: en primer lloc, com un equip d'elevació per elevació de mines, aixecaments de sorra i suspensió (elevació), enfonsament d'equips i instal·lacions, és a dir, al llarg del pou per millorar el mineral, pedra de residus (elevació), elevació de personal, materials descentralitzats, eines i equips i així successivament; el segon és com un equipament de transport per a la planificació subterrània de transport de mineral (banyera), mina de rasclet de corda (escòria) o ompliment, treure la columna i així successivament.

Procediments d'ús

1, els Winch s'han d'ajustar d'acord amb els requisits d'especificació. Les seves especificacions d'alçada neta no inferior a 2.0 metres d'amplada neta de 2,4 metres, profunditat neta de 2,0 metres. Carretera al llarg de la carretera segons la situació real de la calçada, per no afectar el principi d'operació segura.

2, la construcció dels Winch, en la mesura del possible, l'ús de les picades, d'acord amb els diferents tipus de suport de la carretera, es pot utilitzar coberta de fusta o suport de raig de la roda. Quan la teulada està en bon estat, la xarxa d'ancoratge és sostinguda i el sostre es trenca

La base petita de 3.11.4KW és per a l'ús de formigó, les especificacions bàsiques per als 1,0 × 1,0 × 1,0 metres. La proporció de ciment, sorra i grava (llavors de meló) en concret és 1: 2: 2, i la proporció entre aigua i ciment és de 0,4.

4, els ganivets amb suport de prestatgeries, que es duran a terme per l'exterior del marc, es llençaran i es vessaran entre l'ús de la fusta de suport o de la vareta en un tot, la cintura, ajudaria a recuperar-se estrictament. Distància de vessament de no més de 0,7 metres. Amb el suport d'ancoratge, l'espaiat de fila de l'àncora és de 800 × 800 mm.

5, el motor del Winch s'hauria d'instal·lar al petit niu del Winch al costat, l'espai d'operació de menys de 0,8 metres; botons d'operació a les prestatgeries, l'interruptor col·locat amb força i no interfereix amb les operacions del personal.

6, l'altre d'acord amb les disposicions pertinents dels procediments d'explotació.

Un cop instal·lats els Winch, s'ha de marcar i ajustar.

1, accionament d'engranatges obert, separació lateral dentària de 0,42 mm, àrea de contacte al llarg de l'alçada del dent de no menys del 40%, extensió de la longitud dels dents no inferior al 50%.

2, comproveu que el sistema de fre del treball sigui flexible i fiable, i ajusteu el fre quan la separació de la roda de fre de ferri i de fre no sigui superior a 0,7-0,8 mm.

3, comproveu que el sistema de transmissió del fre de seguretat sigui flexible i fiable, i ajusteu el fre quan la separació de la roda de fre de frens i de frens no sigui superior a 1,5 mm.

4, marqueu el fre de treball i el control de fre de seguretat elèctric i el motor principal estigui entrellaçat, és a dir, engegueu el fre principal del fre del fre del motor, deixeu que el motor principal sigui el fre de fre, i només el fre de seguretat no pot iniciar el fre principal del fre. .