Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Com evitar les rodes elèctriques

Els polipastos elèctrics són una petita eina d'elevació metàl·lica, llargues hores de polispastos elèctrics, quants tindran alguna òxid, però els mètodes següents poden fer que el dispositiu no sigui fàcil d'oxidar, estendre la vida dels polispasts elèctrics. Aquí, per dir-vos que els polispasts elèctrics no trenquen el mètode de manteniment:

1, com l'elevador de corda de filferro, la superfície de la corda metàl·lica s'ha de recobrir amb lubricants antioxidants, en condicions no operatives s'ha d'embolicar en una làmina exterior o en una pel·lícula de plàstic.

2, el ganxo del rodament, per injectar greixos antioxidants basats en calci per a l'oxidació i, sovint, verificar l'efecte d'òxid, per estendre l'ús de l'efecte.

Els polispasts elèctrics de corrosió a llarg termini per l'òxid no només es redueixen a la vida, sinó que també afecten l'ús, amb freqüència control i conservació oportuna.

3, engranatges elèctrics, engranatges a la superfície revestits amb sulfonat de bari d'oli antioxidant i verificació periòdica de la construcció i protecció de la integritat del film d'oli. Si trobeu l'oxidació, necessiteu fer servir fusta dura o raspament de bambú per tornar a oli, com la pel·lícula d'oli original ha estat danyada o deteriorada, l'aplicació de querosè o neteja de gasolina, i després recoberta amb greix antioxidant.

4, totes les parts dels polispasts elèctrics han estat exposades a la superfície exposada i la superfície exposada de les parts roscades, com ara la corrosió, han de recobrir-se amb greixos antioxidants o altres greixos antioxidants.