Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Cadena d'elevació que s'enfronta a quin tipus d'estàndards ha de ser desballestat

L'aixecament de cadenes de la cadena d'elevació en l'ús d'un període de temps apareixerà després del fenomen de l'envelliment, donant com a resultat que les cadenes de cadena apareguin cadenes de cartes, el funcionament del so i altres fenòmens, greus poden portar a la deformació de la cadena o fins i tot trencar-se, llavors la cara d'això Què hem de fer?

Alguns usuaris s'apropen a utilitzar la cadena nova en comptes de la cadena d'envelliment, la cadena antiga i la nova, barrejats, aquest enfocament no és correcte. Les cadenes antigues i noves es barregen, faran que el desgast de la cadena, seriós, encara no funcioni correctament, i porti manteniment i més mal que bé. En aquest cas, Xiaobian va suggerir que reemplacés directament la nova cadena, l'ús segur i fiable.

Quan hi hagi un problema amb la cadena d'elevació, estarem subjectes a les circumstàncies, es podran reparar els petits defectes de la cadena i, per a l'envelliment de la cadena o un desgast seriós i altres problemes, cal substituir la nova cadena. Si no podeu fer un judici precís, podeu trucar al nostre número de telèfon de contacte.

L'aparell de l'elevació s'utilitza àmpliament en la cadena d'elevació pesada, i per assegurar-nos que estem en procés d'aixecar la seguretat personal, per comprendre que la cadena d'estàndards d'aparell és molt necessària, a continuació, fem una ullada al cable de la cadena pesada Quins són els estàndards de jubilació?

1, si es produeix l'anell de la cadena, els anells, la deformació del mitjà o del connector, ha de ser desmuntada;

2, el diàmetre mitjà de la cadena es va reduir un 10%;

3, qualsevol posició de la cadena de més del 3% del tram, aquesta vegada la necessitat d'aparellar la cadena per a la seva eliminació;

4, la deformació del ganxo de més del 10% també hauria de ser desballestat.

A dalt es troba la cadena d'elevació de les normes de rigidatge de la cadena, generalment comprovem l'aparell de cadenes per veure si ha arribat al nivell de retirada, una vegada que s'ha de desprendre immediatament, no s'ha de continuar utilitzant. Si encara no ho sap, truqueu al nostre número de contacte.