Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Mini polipastes elèctrics són necessaris per fer cinc vistes

Les noves adquisicions de polispasts elèctrics són necessaris per veure a través de l'obra oficial, avui per ensenyar-nos com fer una comprovació per determinar que els polipastos micro elèctrics poden ser un treball formal.

En primer lloc, l'aspecte de la vista: aquesta és la vista més intuïtiva, calabaza qualificada en qualsevol part, no pot afectar l'ús de cicatrius, òxid o altres deficiències.

En segon lloc, la visualització sense càrrega: és a dir, sense condicions de càrrega, veure l'estructura no és sensible al treball, no hi ha so anormal, corda de cartes i altres preguntes.

En tercer lloc, la vista de càrrega: vista de càrrega i visualització sense càrrega és el contrari, és a dir, en una situació de càrrega, comproveu que les condicions de treball dels polispasts elèctrics, si no són anormals, bàsicament poden ser un treball formal.

En quart lloc, el límit per acceptar la vista: d'acord amb els alts estàndards de la sol.licitud mecànica de TTOYO, la nostra carbassa pot acceptar més d'un segon del tonatge addicional, aquesta configuració és per evitar situacions inesperades inesperades.

En cinquè lloc, el límit de treball a veure: aquesta és la forma habitual de treballar, de manera que, fins i tot, 20 vegades la carbassa, el cicle d'aixecament i suspensió. Aquesta prova és per evitar que la carbassa mostri les preguntes ocultes, el rendiment previ no es produeix per moviments repetits repetits per garantir que no hi ha cap dubte

L'anterior és l'ús de polispasts micro elèctrics abans de la necessitat de fer cinc vistes, es pot assegurar que la carbassa no es deu als seus problemes de qualitat, situació inesperada, sinó també per la seva seguretat personal i industrial d'un manteniment.