Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

Regles de funcionament dels polispasts elèctrics

Els procediments operatius dels polsadors elèctrics sempre han estat el focus de la majoria dels usuaris que se centren en el contingut.

1, els polispasts elèctrics s'han d'utilitzar abans de comprovar la part mecànica de l'equip i les peces elèctriques, cables, ganxos, limitadors, etc. han d'estar intactes, la part elèctrica no ha de ser cap fuga, el dispositiu de posada a terra ha de ser bo.

2, els polispasts elèctrics s'han d'establir a la memòria intermèdia, la pista s'ha d'establir a tots dos extrems del deflector.

3, la primera vegada que es realitza el treball d'aixecament d'objectes pesats, el sòl ha de ser 100 mm de distància del sòl quan es detingui, consulteu el fre de Grues elèctriques, confirmat abans de l'operació oficial. Abric obert, s'hauria d'establir un refugi.

4, per evitar la col·lisió.

5, els objectes d'elevació han de lligar-se amb fermesa. Els polsadors elèctrics que pengen els objectes pesats caminant, els objectes pesats del sòl no haurien de superar els 1,5 m d'alçada. El treball intermitent no hauria de ser objectes pesats que penjaven a l'aire.

6, les operacions d'arrossegament elèctric a l'olor, altes temperatures i altres anomalies, han d'aturar immediatament la inspecció, la solució de problemes es pot seguir utilitzant.

7, l'ús del commutador de control elèctric de cable penjat, l'aïllament ha de ser bo, el corredisses ha de ser còmode. La part posterior de la posició de peu de la persona ha de ser de 2 m d'espai obert i el botó s'ha d'utilitzar correctament.

8, en l'aixecament, a causa del fracàs provocat per una pèrdua de control elevada, cal prendre mesures urgents per al pes descentralitzat.

9, en l'aixecament del ràpid descens.

10, Els polispasts elèctrics del fre de càrrega nominal, la quantitat de desplaçament no ha de ser superior a 80 mm. En cas contrari, l'oli s'ha de treure o substituir l'anell de fre.

11, després de la finalització de l'operació, s'ha d'estacionar a la ubicació designada, connectar-se i tallar la potència, bloquejar-la.