Categoria de producte
contacti'ns
Hebei Kunda elevació Equipment Co, Ltd Oficina de Beijing: Rm 1204, Nº 3 Bldg, Aoyuyingchao, Daxing Dist, Beijing, Xina. Tel / Fax: + 86-10-57517291 M / P: + 86-18333026788 Correu electrònic: info@tkkhoist.com Direcció de la fàbrica: Zona Zhangcun Indústria, Shimenqiao Town, ciutat de Renqiu, província de Hebei, Xina Tel / Fax: + 86-317-2603822
Atenció telefònica
+86-10-57517291

Notícies

Casa > NotíciesContingut

El valor comercial dels polispasts elèctrics

Les característiques de rendiment dels polispasts elèctrics, sempre han estat el focus de la majoria dels usuaris que se centren en el contingut. En definitiva, aquests dispositius d'acord amb els requisits bàsics dels clients i l'ús del medi ambient per dissenyar, amb un rendiment molt superior, i amb una varietat de controladors, distribuïdors de circuits, etc. que s'utilitzen per als usuaris empresarials per portar-los millor L'efecte d'elevació .

Característiques del rendiment dels polispasts elèctrics

1, la textura és relativament bona, però molt divertida d'usar, amb un sistema de frens que no és d'amiant, i per complir el concepte de protecció del medi ambient i conservació d'energia del segle XXI, aquests darrers tenen uns baixos estàndards d'energia.

2, trieu una producció d'acer d'alta qualitat, no només lleugera i resistent, més resistent al desgast. Els ganxos d'alta resistència poden suportar diversos graus de pes, i no trencaran fàcilment el fenomen, fins i tot si el sobrepès només portarà a la deformació de la funda del ganxo.

3, ara la majoria dels polispasts elèctrics amb un interruptor de límit, en termes simples, un interruptor d'aquest tipus s'aturarà automàticament el motor, pot prevenir eficaçment la cadena més enllà de les disposicions de la norma, per garantir encara més la seguretat del personal pertinent.

4, les bosses de la cadena de plàstic no només es veuen amb un aspecte exquisit, més lleuger i durador, molt de temps per córrer i utilitzar, no apareixeran fàcilment un desgast greu o altres problemes.

5, Producció de tractament tèrmic produït per la placa guia d'acer, d'alta qualitat i assequible. Encara que els polispasts elèctrics són un equip d'alta tecnologia, però l'operació és bastant senzilla, el manteniment tardà també és molt convenient i ràpid.

6, els motors de polispasts elèctrics estan segellats en un material d'alta qualitat dins de la carcassa, de manera fàcil de transportar, eliminar i instal·lar, l'ús del procés, la millor protecció del motor.

7, es pot utilitzar amb diferents models i marques de controladors, distribuïdors de circuits i altres equips, juntament amb l'ús i el funcionament, i la configuració del sistema de frens dobles, de manera que l'última part de l'operació es converteixi en més segura i estable.

8, Totes les parts han triat matèries primeres d'alta qualitat, combinades amb el procés del sistema, l'operació a llarg termini no apareixerà fàcilment un desgast i altres fenòmens i versatilitat.

per concloure

Ara, amb les actuacions comercials i l'augment de diverses actuacions, també es va incrementar l'ús de la freqüència d'elevadors elèctrics. Després de diversos anys de millora i millora contínua, de manera que el rendiment d'aquests equips s'ha millorat eficaçment i també s'ha millorat la qualitat. Crec que, en el futur, el valor de mercat dels Vehicles Elèctrics serà més reconegut pels usuaris.